sofiAline

om mig och mitt snurriga liv med barn, ADHD, EDS, hjärtfel, ångest, crohns, psoriasis....

Diskussioner

Kategori: Allmänt

ja.. dagens humör blev sabbat för nån försökte diskutera saker med mig, en som då givetvis tyckte rakt emot mig och jag hatar att diskutera sånt..
de va om yrken och vilket kön som är mest lämpat för det och om vem som får olika jobb osv..
blev förbannad och talade om det men ändå ville han ha klarhet i det..
dumt det för jag vill inte bli osams sa jag, för diskussioner är inte riktigt min starka sida, speciellt inte när man tycker HELT  olika. 
Det är en helt annan sak att prata om sånt man MÅSTE prata om, typ ett tjafs i en relation eller så, klart det ska pratas och redas ut. men när det är saker som jag anser väldigt onödiga och det är nå som jag ändå inte kan ändra på så är det ju bättre att knipa käft, eller?
 
En annan relation är iaf på lappningsvägen nu med, känns grymt skönt, och beslutet om det ska lappas eller inte ligger helt hos MIG just nu.. jag vet liksom inte om de grunderna som isf gäller känns helt ok för mig än.. sa att vi får suga lite på den karamellen så får vi se vad framtiden ger =)
 
Och 16:28 gick min fina vän Anna-Lena i mål på kortvasan idag, hon är duktig hon!!!! Så fucking tufft av henne att ens göra det tycker jag! Jag skulle aldrig (om jag svarar för hur jag känner nu iaf, sen visar det ju sig om nån ålderskris kanskekommer ändra på det) !!
 
Blev nästan 2 timmar träning idag iaf och sen har resten varit helt dött idag.. seeegt!!
Pratade nyss med Holmen, tror jag ska ta min "feta" röv ut till bilen och åka och umgås lite med han och Lina, bättre än att sitta här och glo ju, dom är så underbara dom två =)
 
Imorrn blir denog ut och dansa, hoppas och vill de iaf, nån som hakar????
 
 
 
Kommentera inlägget här: