sofiAline

om mig och mitt snurriga liv med barn, ADHD, EDS, hjärtfel, ångest, crohns, psoriasis....

Fixar inte allt...

Kategori: Allmänt

när huvudet pressas till max hela tiden så finns det inte mkt till övers för att orka hemma.. som just nu... bara gråter å har panik så jag inte vet vad jag ska ta mig till.... kan inte gå upp på övervåningen utan att bryta ihop.. att en människa vill bo i ett så äckligt och skitigt rum är för mig en stor gåta...vet inte vad jag ska ta mig till, vi bråkar om detta DAGLIGEN!!! är det så svårt att städa???? Att inte lägga allt PRECIS ALLT på golvet... ha kladd å klet å smink på de sminkbordet och skrivbordet så  man inte ens ser bordsskivorna.. torkar man då inte bort när man spiller ut något??? Om hon inte ens törs ta upp kompisar på rummet så borde hon väl själv inse problemet? Eller när folk inte ens vill med henne hem längre...ringer det ingen klocka då??? Vad är felet?? Och det spelar ingen roll om hon får hjälp för det är lika efter 2 dagar igen... Smutsiga trosor på golvet.. fast hon har 2 egna tvättkorgar på sitt rum! och detta förstörde nu min helg eftersom jag råkade gå upp för att stänga fönstret nu i stormen, ja hon har fönstret öppet året om för det luktar så illa på hennes rum..
jag är trött på evigt tjat och bråk!!
Problemet har varit i 4 år! 4 år med dagligt bråk.... ska de vara såhär???? 
Nyss varit och hämtat hennes skor som hon lånat ut till en kompis.. bara de att kompisen haft dom i hästhagar och mockat skit.. SUCK!
Nä.. vilken underbar ledig helg va.....

Vann över ångesten...

Kategori: Allmänt

..jag satt i soffan och tyckte synd om mig själv för jag är så ensam, inte ens barnen hemma. Tänkte på alla måsten och började gråta, kände mig patetisk och tog därför tag i och gick upp och sydde. Blev en gardin av ett 22 år gammalt överkast som jag packade undan för 10 år sen. Gjorde även klart lite kläder till emelina som blivit liggande. Så nu kan jag sova med gott samvete :) 
 
Dom håller på med omorganisering på jobbet med som får min hjärna att krampa av panik. Jag vet inte hur jag ska handskas med situationen, känner att jag inte kommer räcka till på jobbet för mitt huvud fixar inte att inte ha koll på läget.. det blir kämpigt och kanske kommer jag braka.. 
Och att även få veta att om jag inte kan jobba på obestämd tid så kommer jag få arbetsvägran-anmälan på mig och det gör ju att man känner sig värdelös och oduglig. Men vem ska hämta och ta hand om Emelina och jag inte får åka hem från jobbet innan dagis stänger??
Usch.. hoppas jag kan släppa det nu mär jag är både jobb och barnfri.. 

Utbildning

Kategori: Allmänt

Det har alltid varit en kamp för mig att klara av att lära genom att sitta vid en bänk.. det är kämpigt både fysiskt och psykiskt. 
Men nu har jag iaf klarat av 3 av 8 heldagar på utbildningen till Arbetsplatsombud.. Sen är det ytterligare 3 dagars utbildning till Skyddsombud. Sen får jag andas igen ;)
Detta gör jag då det intresserar mig massor, hoppas på att kunna hjälpa och kämpa för förändringar till det bättre för mig och mina kollegor.
 
Så detta firar jag nu med att beställa namnskyltar från Skyltmax där det går att göra fina och billiga namnskyltar av alla dess slag i sin egen smak! Och det bästa av allt är att det är gratis (upp till 200 kr) för bloggare som har varit aktiva de senaste 3 månaderna!