sofiAline

om mig och mitt snurriga liv med barn, ADHD, EDS, hjärtfel, ångest, crohns, psoriasis....

Midsommar på jobbet

Kategori: Allmänt

 
 
ja, jag inleder med det, midsommar på jobbet! Jag och några till ur personalstyrkan på jobbetfick med oss 4 pensionärer på å dansa kring stången idag när bäsna spelmanslag kom på besök till vårt firande, å herregud va vi skrattade!! Kände oss urfåniga, ett gäng BARA vuxna som leker kring en liten midsommarstång, haha!! Men det var så härligt i hjärtat att se alla leenden från pensionärerna!
 
Och i måndags var jag på möte på soc, har nu fått kontaktfamilj klart och godkänt för Emelina!! ÄNTLIGEN!!!
5 dygn per månad! Ska bli så himla underbart! Aline ska ÄNTLIGEN få sin efterlängtade kvalitetstid! Och JAG ska få EGENTID! Fatta va underbart!! JAG kommer kunna gå ut med vänner en kväll eller gå på bio eller vad som helst!!
Jag ska äntligen få regelbunden tankning av mina batterier! Det behövs för barnens skull!!
Snart är det semester! Då blir det en tur till min älskade saknade kusin Pernilla, vi ska göra Parken Zoo i dagarna 2 och sen har Aline beställt en Ullaredsresa med en kompis efter det, jag och Emelina får hitta på något annat den tiden för att shoppa med henne i den folkmängden kommer inte att gå.. :P så någon som vet något annar mysigt där i krokarna som jag och Emelina kan göra?
 
Något annat som gnager i mig är mina impulser när det kommer till känslor, saker som känns har jag så himla jobbigt med, när någon kommer och ändrar i mina planer så får jag en hemsk ångest, det är som att hela världen rasar.. Sist var det att Aline inte kunde komma hem från sin pappa, för han inte hjälpte henne att hålla koll på tiden och jag kunde inte nå henne för hon hade ingen mobil på sig.. paniken i mig var då så sjukt jobbig och jag grät och kunde inte riktigt tygla mig.. 
uscha!
Hoppas det flyter på i sommar! Förra sommaren var fruktansvärt jobbig, jag fixar liksom inte ett liv utan rutiner eller att det man bestämt följs. 
 
Midsommar da.. funderar på att ev åka till orsa med Emelina, men har inte riktigt bestämt mig.. Aline blir hos sin pappa iaf och jag jobbar ju på lördag så vette 17 vad vi ska hitta på.. nån som vill umgås???
 
 
 
 
 
 

Stress

Kategori: Allmänt

stress är något jag har svårt att hantera, jag blir skit arg och irriterad när jag är stressad.
Ändå drar jag alltid ut på allt till sista sekund och det resulterar ju alltid i stress.. 
Kan inte förstå varför jag gör så, varför gör jag inte bara allt innan? Det är som en blockad på något vis.. 
Måste lära mig detta, måste ge mig fan på att bättra mig.. 
Kommer ALDRIG sent till jobb, läkarbesök, möten eller liknande, men när jag ska göra något med till ex kompisar så är jag ofta sen.. skit skumt....
efter stressepisoden så blir jag alltid suuuper ledsen och bara gråter.. Någon som har tips på hur jag sparkar mig själv i baken? Har jag någon vuxen med mig så blir de ju aldrig såhär..
Så ja, jag är trött på att leva ensam!! 
 

Stackars liten skrutt

Kategori: Allmänt

Emelina har inte ätit något riktigt sen i förrgår, hon har känts lite varm och jag har bara avfärdat det med att det faktiskt är vääääldigt varmt ute.. 
Jag började ana något så hon bara blivit varmare och varmare och tog då tempen som visade 40,1 grader!!
Men hon är pigg som om hon vore frisk så jag trodde ju inte att det kunde vara så illa. 
Nu har hon iaf fått en Ipren och somnade gott, svettas som 17 så nu är nog tempen påväg ner. 
Och ja, hon kissar och bajsar som vanligt, dricker hyfsat bra och dricker även välling.
Hoppas det vänder för henne, för feber i denna värme kan inte vara kul.. :(