sofiAline

om mig och mitt snurriga liv med barn, ADHD, EDS, hjärtfel, ångest, crohns, psoriasis....

Sjukskriven

Kategori: Allmänt

ja.. nu har jag äntligen blivit tagen på allvar, fått sjukskrivning 50% och smärtstillande och antiinflammatoriskt som jag ska äta ett tag nu.. skönt de för jag orkar inte med att ha denna ständiga smärta som även satt dig på balansen.
Nu är de bara att kämpa på med träning. Ska till sjukgymnsten nästa vecka.

Snart kommer min lilla ängel hem, hon har varit med mormor och morfar sen igår kväll så nu längtar jag!!!!!

Helgen da?
hmm.. förslag på nå att göra då jag blir ensam hemma?

Sjuk bäbis

Kategori: Allmänt

Ja min lilla bäbis (Svärker) är sjuk. Va till veterinären med honom i fredags och han fick då pencillin och smärtstillande som han ska äta till på fredag, kompletterade med ett urinprov idag som visade på RIKLIGT med kristaller i urinen, inte konstigt att han kissat blod alltså :(
Veterinärmat som gäller för honom nu framöver. Men bara han är frisk så är de värt allt.. denna gång blev ju inte lika dyr som förra vändan iaf även fast de gick på 1600 kr nu.. :(
Jag har varit hemmafrån jobbet idag, mår skit.. men ska bita ihop och åka dit imorron iaf.  Min kontaktperson på stället jag städar talade om för mig förra veckan at jag måste lära mig att vara sjuk och kunna stanna hemma utan dåligt samvete.. men men, jag fixar de inte, åker dit imorron och har iaf en läkartid på torsdag, blir jag sjukskriven så går de bättre att vara hemma och riktigt vila..
Försökt ordna en vikarie idag, jag har fårr förtroendet att intervjua och anställa en vikarie själv, nån som är intresserad av timvik i leksand som städkärring?

Nu kommer Aline hem från Ida snart.. ska göra nån mat och sen gosa ner oss i soffan tänkte jag..

Gött gött!!!!

Återupplivande

Kategori: Allmänt

Ja, jag tänkte försöka återuppliva min blogg, mest för min egen skull, sriva av mig massa som gnager mig och sånt..
och då ska ni veta att de är MINA tankar och funderingar.. klanka inte ner på dom för då kan ni lika gärna skita i att läsa bloggen.
Vad jag tänker är inte alltid som jag gör och tvärtom, vad jag tycker är inte alltid vad du tycker, vad jag känner är inte alltid vad jag vill osv.
Följ gärna min blogg, men ifrågasätt inte varför jag säger en sak och gör en annan, så fungerar nämligen de flesta iaf  =)