sofiAline

om mig och mitt snurriga liv med barn, ADHD, EDS, hjärtfel, ångest, crohns, psoriasis....

Sony Ericsson W995

Kategori: Allmänt

ja.. denna telefon blev de  =)

Sony Ericsson
Tror jag kommer bli nöjd med den, jag hoppas de iaf. Den har funnits tillräckligt länge för att alla buggar ska vara hittade och åtgärdade på den.. Härligt. En super trevlig kille som sålde den till mig med, eller ja telefonen blev gratis när jag förlängde mitt nuvarande abonnemang. Killen fick mitt förtroende och fick välja vilken färg jag skulle ha så de blev en röd, riktigt tjusig, och han verkade bra och ärlig. Blev ett långt samtal om massor som inte hade med mobilen att göra, bla att de var fredag den 13e och hans bensin och lite sånt.. haha. Bra att de finns trevliga människor ibland med.

Nog snackat om det, mobilen kommer hem nästa vecka iaf, härligt  :D
Min gamla Nokia n95 finns på tradera om nån är intresserad iaf. s_snook heter jag där. BUDA!!

Kvällen har bestått av att Aline åkte direkt när vi kom hem från jobb/dagis, då hoppade jag in i duschen och myste lite. Sen åkte jag till Jonas och drack kaffe och pratade massa om massor! Sen for jag vidare till Sofia och drack cola och snackade skit, tjejsnack om de mesta. Och nu har jag precis kommit hem. Ska blir skönt att sova och få sovmorron imorron  :)
Undra vad jag ska hitta på imorron da, kanske åka till Vansbro till Madde och Linus och hälsa på, tänkte ta en kaffe med Micke medans jag är där med isf. Men allt hänger på vad jag är på för humör imorron och om jag orkar.. ska sticka massa imorron med har jag tänkt.. de är livkvalitét jag är ute efter nu!!! Bara njuta och göra de som faller mig in, UNDERBART!!!

Saknar Fia med så skulle vilja träffa henne åxå, kanske åka dit igen om hon har tid/ork fast hon jobbar. Får se ska ringa henne imorron har jag bestämt.

Nu blir de natta!!!! Puss

Kommentera inlägget här: